Ai nevoie de ajutor ? Contactează-ne: +40736270998

MYCOBIOM MODULATOR – 60 capsule

(O recenzie client)

Prețul inițial a fost: 93.00 lei.Prețul curent este: 79.99 lei.-14%

Efectele benefice ale acestui produs:
  • menținerea echilibrului microbiotic
  • susține digestia
  • susține sistemul imunitar

Este primul produs pentru reglarea microbiomului ce conține și uleiuri esențiale

6426070649224

MYCO-BIOM MODULATOR este un produs original DVR PHARM®, cu 15 ingrediente active, ce contribuie la menținerea sănătății florei intestinale și digestive prin modularea microbiomului.

Modularea microbiomului înseamnă ordonarea gradată a „haosului microbiologic” de la nivelul florei organismului, în special la nivelul intestinului.

Ce sunt Microbiota și Microbiomul?

În organismul fiecăruia dintre noi trăiesc mii de miliarde de microorganisme, majoritatea la nivelul intestinului, dar și al stomacului, gurii sau chiar tractului urinar. Totalitatea lor se numește microfloră intestinală sau, un termen mai nou, microbiotă. Microbiomul include microbiota și cuprinde întregul habitat al corpului, incluzând microorganismele, genomurile acestora și condițiile de mediu înconjurătoare.

Dar cine sunt extrem de numeroșii „locatari” ai intestinului și corpului nostru? Sunt bacterii, virusuri, archaea, fungi și joacă un rol decisiv în sănătatea umană.

Microbiomul uman poate fi sănătos, adică format din microorganisme prietenoase și – foarte important! – în proporții echilibrate. Sau poate să apară disbioza, afecțiunea în care bacteriile „rele” proliferează în detrimentul celor prietenoase, fungii se dezvoltă în exces, iar virușii care țin sub control aceste populații nu funcționează corespunzător.

Microbiomul

MYCO-BIOM MODULATOR este primul produs pentru reglarea microbiomului ce conține și uleiuri esențiale.

Microbiomul, memoria și performanța cerebrală1 – bacteriile benefice produc acizii grași cu cate scurt (SCFAs), ce reduc inflamația sistemului nervos, favorizează memoria și performanța cerebrală.

Microbiomul și echilibrul emoțional2 – flora intestinală sănătoasă crește producția de serotonină, ce conferă stare de calm și tonus psihic, favorizând gândirea pozitivă.

Microbiomul și tulburările de dezvoltare la copii3 – flora digestivă sănătoasă ajută copiii să digere corect proteinele și grăsimile, ajută la sinteza nutrienților necesari dezvoltării osoase, musculare și nervoase.

Microbimul și imunitatea4 – anumite microorganisme „prietenoase” sprijină producția de anticorpi ai celulelor imunitare.

Microbiomul, alergia și intoleranțele alimentare5 – toleranța imunitară e mecanismul complex, ce permite un răspuns de apărare corect la contactul cu potențialii alergeni, de la nivelul căilor respiratorii, pielii sau tubului digestiv. Flora intestinală echilibrată modulează toleranța imunitară, în timp ce disbioza produce alergii.

Microbiomul și tulburărirle auto-imune6 – apariția și exacerbarea diferitelor dezordini autoimune este favorizată de un microbiom dezechilibrat (disbioza intestinală). Îmbunătățirea microbiomului intestinal susține inversarea acestui proces, ajutând la reglarea reacției de apărare a organismului.

Microbiomul și îngrijirea complementară oncologică7 – proporția armonioasă între diferitele tipuri de microogranisme din intestin poate încetini dezvoltarea celulelor mutante și optimiza răspunsul organismului la terapiile oncologice. 

Microbiomul și sindromul colonului iritabil8 – microbiomului intestinal echilibrat restabilește funcțiile barierei intestinale, secreția  și motilitatea intestinală, dar și imunitatea la acest nivel.

Microbiomul, obezitate și diabetul9 – flora intestinală sănătoasă reglează apetitul alimentar, scade rezistența la insulină și susține organele și sistemele potențial afectate de diabet.

Microbiomul, hipertensiunea și afecțiunile cardiovasculare10 – proporția armonioasă dintre diferitele tipuri de bacterii din intestin scad inflamația la nivelul vaselor de sânge și a inimii, contribuie la normalizare producției de enzime ce controlează presiunea sângelui.

Acțiuni fiziologice MYCOBIOM MODULATOR:

  • contribuie la menținerea echilibrului microbiotic al organelor și țesuturilor organismului
  • ajută la menținerea echilibrului microbiotic în intestin.
  • susține sistemul imunitar
  • susține digestia, funcționarea tractului digestiv, funcționarea ficatului și a bilei.

MYCO-BIOM MODULATOR este recomandat și celor cu intoleranță la lactoză sau gluten, vegetarieni și vegani. Nu conține gluten, conservanți, substanțe chimice, arome sintetice, amidon, grâu, porumb, soia, zahăr și lactate. Ingrediente nemodificate genetic.

Mod de utilizare:

Câte 1-2 capsule pe zi.

Prezentare:

Flacon cu 60 capsule.

Ingrediente MYCOBIOM MODULATOR:

  • Extract din corp fructifer de Coama-leului (Hericium erinaceus), cu minimum 30% polizaharide: 160 mg
  • capsulă vegetală din orez
  • extract apos 8-10:1 din corp fructifer de Ciuperca-zăpezii (Tremella fuciformis), standardizat în 30% polizaharide: 30 mg
  • extract din corp fructifer de Reishi/Ganoderma (Ganoderma lucidum), cu min. 30% polizaharide: 30 mg
  • extract apos 11-14:1 din corp fructifer de Pleurotus (Pleurotus ostreatus), cu min. 30% polizaharide: 30 mg
  • extract apos 6-8:1 din corp fructifer de Ciuperca-de-cerneală (Coprinus comatus), cu minimum 30% polizaharide: 30 mg
  • pulbere din corp fructifer de Pleurotus (Pleurotus ostreatus): 30 mg
  • pulbere din corp fructifer de Coama-leului (Hericium erinaceus), conținând 3% polizaharide: 30 mg
  • pulbere din corp fructifer de Ciuperca-de-cerneală (Coprinus comatus): 20 mg
  • extract din rădăcină de Cicoare (Cichorium intybus), cu 97% oligofructoză: 28,5 mg
  • extract hidroalcoolic din sâmburi de Grapefruit (Citrus paradisi): 5 mg
  • pulbere din bulb de Usturoi (Allium sativum): 5 mg
  • uleiuri esențiale de:
    • Portocală-dulce (Citrus sinensis): 0,7 mg
    • Mentă-dulce (Mentha viridis): 0,5 mg
    • Rozmarin (Rosmarinus officinalis): 0,2 mg
    • Chimen (Carum carvi): 0,1 mg

Precauții și contraindicații:

Nu se cunosc.

Atenționări MYCOBIOM MODULATOR:

A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma, de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj (ziua, luna, anul).

 

Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului,

Notificare nr. 17424/01.07.2024

Referințe:

1Efectele microbiomului intestinal umane asupra performanței cognitivestructurii și funcției creierului: o revizuire narativă., Tooley KL., Nutrienţi. 2020

2Microbiomul intestinal și depresia: modul în care microbii afectează modul în care gândim; Limbana T, Khan F, Eskander N., Cureus., 2020 

3Dezvoltarea copilului și microbiomul – microbiota intestinală în menținerea sănătății și dezvoltării în timpul copilăriei; Ronan V, Yeasin R, Claud EC., Gastroenterologie, 2021

4Interacțiunea dintre microbiomul intestinal și sistemul imunitar în contextul bolilor infecțioase de-a lungul vieții și rolul nutriției în optimizarea strategiilor de tratament; Wiertsema SP, van Bergenhenegouwen J, Garssen J, Knippels LMJ., Nutrienţi. 2021

5Asocierea dintre bacteriile intestinale și bolile alergice – cauză sau consecință?; Han P, Gu JQ, Li LS, Wang XY, Wang HT, Wang Y, Chang C, Sun JL., Celula frontală infectează microbiolul. 2021

6Interacțiunea dinamică dintre microbiomul intestinal și bolile autoimune; Xu H, Liu M, Cao J, Li X, Fan D, Xia Y, Lu X, Li J, Ju D, Zhao H., J Immunol Res. 2019

7Microbiomul uman și cancerul: o perspectivă diagnostică și terapeutică; Kandalai S, Li H, Zhang N, Peng H, Zheng Q., Cancer Biol Ther. 2023

8Microbiomul intestinal și sindromul colonului iritabil; Menees S, Chey W., F1000Res. 2018

9Microbiomul intestinal și diabetul: de la corelație la cauzalitate și mecanism.; Li WZ, Stirling K, Yang JJ, Zhang L., World J Diabet. 2020

10Țintirea microbiomului intestinal pentru tratarea hipertensiunii: o revizuire sistematică; Palmu J, Lahti L, Niiranen T., Int J Environ Res Public Health., 2021

5.00/5
1 recenzie pentru MYCOBIOM MODULATOR – 60 capsule
Adaugă o recenzie

5
100%
1
4
0%
0
3
0%
0
2
0%
0
1
0%
0
  1. Lucian O.

    Tot respectul pentru echipa care a făcut acest produs și care m-a scăpat de chinul antibioticelor. Mă confrunt frecvent cu infecțiile urinare de care reușeșc să scap cu produsele renal și telom urinar, fără antibiotice pe care le evit cu disperare. Problema a fost că la ultima infecție pe care am făcut-o am fost nevoit și trimis de soție să iau antibiotice. Eu am și gastrită, vă dați seama ce chin. Am luat doar 3 zile antibiotice și m-am stricat la burtă în ultimul hal. Am luat 10 zile produsul acesta și vreau să vă spun că după doar 2 zile de luat câte 4 capsule mi-am revenit miraculor. Nu mă mai durea stomacul și nici burta. Am scăpat de diaree și de gaze. Am oprit după și antibioticul pentru că nu l-am mai suportat. Îl recomand tuturor care sunt nevoiți să ia antibiotice pentru a combate efectele rele pe care le au asupra digestiei.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MYCOBIOM MODULATOR - 60 capsule

Prețul inițial a fost: 93.00 lei.Prețul curent este: 79.99 lei.
Coș de cumpărături 0