category-lamp
category-lamp

Metode si Conditii de Livrare

Produsele comandate se livreaza oriunde in Romania, prin intermediul curierului rapid. Termenul de livrare este 1-2 zile lucratoare.


Pentru livrarea in afara Romaniei va rugam sa ne contactati la nr de telefon 0736.27.09.98  sau pe email-ul comenzi@dvrpharm.ro pentru a hotari de comun acord modalitatea de plata si livrarea. Mentionam ca pentru comenzile cu livrare inafara Romaniei, clientul va achita in totalitate taxa de transport, indiferent de valoarea comenzii.


Produsele expediate se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului. Nu exista valoare minima pentru comanda.


Pentru comenzile cu valoarea de peste 100 Ron transportul este GRATUIT, oriunde in tara, indiferent de greutatea pachetului. In cazul in care valoarea comenzii dumneavoastra nu depaste 100 Ron se achita un cost de 15 Ron.


Conditii generale pentru retur

Cumparatorul are dreptul sa returneze un produs, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. In cazul returului comenzilor, se storneaza factura in totalitate, inclusiv costul de transport. 

 
Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care cumparatorul intră în posesia fizică a produselor.
 
In cazul in care clientul solicita retur, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care comanda este achitata, se va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii vanzatorului de catre cumparator asupra deciziei sale de retur. Suma va fi returnata prin virament bancar.
 
Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor.
 
Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, sigilate. Nu se acceptă returul produselor dacă au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protecție a sănătății clienților si din motive de igienă.
 
Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Plata prin TRANSFER BANCAR

Exista posibilitatea platii prin transfer bancar, iar in acest caz, se procedeaza in felul urmator:

1. Se initaza comanda pe site.

2. Plata se efectueaza in contul IBAN: RO05 BTRL RONC RT02 3536 2501, deschis la Banca Transilvania, pentru DVR Pharm SRL.

3. Confirmarea platii trebuie trimisa la adresa comenzi@dvrpharm.ro.

4. Comanda dumneavoastră va fi procesată imediat ce primim confirmarea plăţii.

5. Veti fi informat ca am primit comanda si ca se va livra catre dumneavoastra.